Valorant VPoints Satışı Başladı - Güncel VP Fiyatları

4/16/2020 1:54:42 PM

 Riot Games'in yeni gözdesi için yeni haber ! Riot Points karşılığında Valorant VPoints elde edin.

Riot Games’in dünya çapında tanınarak büyük bir başarı elde eden popüler stratejik moba oyunu League of Legends’ten sonra “Project A” kodunda taktiksel bir MMOFPS projesi geliştirdiğini duyurmasının ardından kısa bir süre sonunda Project A projesinin adının Valorant olduğunu resmi olarak duyurdu ve oyunla alakalı ilk görüntüleri oyuncularla paylaştı.

7 Nisan 2020 itibariyle Türkçe dil seçeneği ile kapalı beta sürecine başlayan ve her donanımda akıcı bir oynanış sunan Valorant, sosyal medya hesapları üzerinden oyun içerisinde geçerli olacak para birimini duyurdu. 

Oyuncular, Riot Points para birimi karşılığında Valorant VP sahibi olabilecek.Detaylı satın alma rehberimiz için aşağıdaki maddeleri izleyebilirsiniz.

İndirimli ve Hızlı Valorant VPoints Satın Al

 12 Yıldan bu yana oyun ve oyuncuların yanında olan BursaGB'de Valorant VPoints satışı başladı ! Güvenilir ödeme kanalları,canlı destek hizmeti, bonus puan ile haftalık ve aylık oyun çekilişlerine katılım fırsatı, inanılmaz indirimler ve daha fazlası BursaGB'de seni bekliyor.

BursaGB üzerinden Valorant VP satın almak çok kolay. Sırasıyla aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli.

BursaGB hesabınıza giriş yapın (üye olmadan alışveriş için 2. adımdan başlayınız),

Satın almak istediğiniz VP paketini seçin, 

Paketi ya da paketleri sepetenize ekledikten sonra ödemenizi gerçekleştirin. (Sepet sayfasında üye olmadan alışveriş seçeneği mevcut.) 

Ve işlem tamam ! Valorant VP kodu anında size gönderilecektir. (Üye olarak satın alan müşterilerimizin kodu "Siparişlerim" sayfasına, üye olarak satın alan müşterilerimizin kodları ise SMS olarak gönderilmektedir.)

Güncel Valorant VPoints Fiyatları

 Taktiksel MMOFPS oyunu Valorant'ın para birimi VPoints için fiyat listesi yayınlandı. En ucuz VP paketi Türkiye fiyatı ile 14,04 TL'den başlıyor. Ayrıca satın alınan VP paketleri, belirli RP miktarlarına tekabül etmektedir.



VPMiktarı                                                                           


Fiyat

Valorant 300 VP

14,04 TL

Valorant 600 VP

28,07 TL

Valorant 1.250 VP

56,14 TL

Valorant 2.500 VP

109,66 TL

Valorant 4.400 VP

189,49 TL

Valorant 8.400 VP

350,90 TL

Valorant Hakkında Diğer İçerikler

BursaGB üzerinden daha fazla Valorant içeriklerine erişmek mümkün ! 

Valorant Sistem Gereksinimleri

Valorant Kapalı Betaya Kayıt Olma

Yorumlar