Ultimate Ninja, tr webgame epin Altın, Ürünleri BursaGB'de




Ultimate Ninja 26 Aralıkta Beta sürümünü yayınladı. Oyunun 100% gerçek senaryosuna sadık kalarak derlenen bu müthiş oyun siz oyun ve anime severleri heyecanla bekliyor !


 Naruto Ultimate, Ultimate Ninja, trwebgame epins Altın, Ürünleri BursaGB Güvencesi ile sizlerle



    Herkesin bildiği bir Anime olan Naruto temalı Çevrimiçi Tarayıcı Oyunu Ultimate Ninja 26 Aralıkta Beta sürümünü yayınladı. Oyunun 100% gerçek senaryosuna sadık kalarak derlenen bu müthiş oyun siz oyun ve anime severleri heyecanla bekliyor !

Oyun Linki: http://goo.gl/nS2LTr
Resmi Site: http://un.trwebgame.com/


Oyun Teması:
Uzun zaman önce, oldukça güçlü olan 9 Kuyruk Konoha Köyüne saldırdı, o zamanın 4.Nesil Ateş Ninjaları da tüm güçlerini kullanarak 9.Kuyruğu Narutonun bedenine hapsetti. Geçici olarak bu kriz çözülsede, fakat bu durum yıllar sonra olacakların işaretiydi..
10 yıl sonra Narutonun yolu Sasuke ve Sakura ile kesişti ve hep beraber yollarını çizmeye başladılar. Ve bu devrin kahramanı olan 'Sen' onlarla beraber bu heyecanlı serüvene atılmaya, kendini Ninjanın Yoluna adamaya hazırmısın.


Karakter Tanıtım:
Ninja oyununda 3 Tür Ninja, 6 Çeşit Karakter vardır. Bunlar: İlüzyon, Beden ve Sabır Ninjalarıdır. İlüzyon Ninjasının Moral Gücü, Beden Ninjasının Enerjisi  ve Sabır Ninjasının Gücü Ön Plandadır.
6 Çeşit Karakter: Erkek İlüzyon, Kız İlüzyon, Erkek Beden, Kız Beden, Erkek Sabır, Kız Sabır

İlüzyon Erkek-Irkının İkizinden Büyük Olanı, Ölmeme ve Yokolmama Büyüsüne Sahip ve Her Türlü Büyü Bilgelikte Usta..!
İlüzyon Kız-Irkının Küçük Kızı, Süper Yetenekleri vardır ve Büyülerini Abisinden Öğrenmiştir !
Beden Erkek-Beden Büyüsünde ustadır ve Konohada Zirve konumunda yer alır, Aynı zamanda Beden Büyüsü kullanmayı sever !
Beden Kız-Beden büyüsüne karşı eşsiz bir yeteneği vardır ve oldukça uysaldır. Konohada zirvede yer alır !
Sabır Erkek-Her tür Sabır Büyüsüne karşı oldukça bilgisi vardır, “ Beyaz Fırtına “ olarak adlandırılır.
Sabır Kız-Sabır Büyüsüne karşı oldukça bilgisi vardır ve “ Beyaz Fırtına”yı iyi kullanır.


Savaş Sistemi:
Naruto Ninja oyununda savaşlar Rauntlar şeklinde ayrılmıştır. Takımlar dizilişine göre savaşın durumuna etki edebilir, en güzel dizilişi yapan en iyi sonucu alabilir. Ayrıca animelerde görülen BOSS'larla savaşma imkanı olabilir.

 

Ninja Sistemi:
Lv.20 ulaşıldığında Ninja Kulübünden meşhur ninjalar olan , Hyuga, Sasuke, Naruto, Gaara, Orochimaru, Kakashi, Jiraiya gibi ünlü ninjaları çağırabilir, onlarla omuz omuza savaşarak bu müthiş savaş zevkinin tadını çıkarabilirsiniz !


En Gerçekçi Ninja Oyunu, En Sıcak ve Heyecanlı Ninja Oyunu olan Ultimate Ninja seni Narutonun Yolunu keşfetmeye çağırıyor !


BursaGB.com'dan Ultimate Ninja, tr webgame epin Altın, Sitemizdeki Güvenli Ödeme Yöntemleri ile 7/24 satın alabilirsiniz.


"BursaGB f2p moba mmo games epin distributor"

İnsanları Mutasyona Uğratan O Virüsün Yayıldığı Akşam. Salgın Hastalıklı İnsan Sayısı %95, Hayatta Kalmak Gittikçe Zorlaşıyor, Her Geçen Gün Yayılıyordu. Bu Lanetle Beraber , İnsanlarda Korku, Piskolojik Bunalım, Hatta İntiharların Sayısı Bir Hayli Fazlaydı. Arazide Kalan Sağlıklı İnsanların Bunu Durdurması Gerekiyordu , Bunun İçin Bir Plan Kurdular. Planın Çıkış Noktası ; Birlik! ... Ama Hepsinden Önce Bu Yiğitlere Yiyecek , Silah , Su Gerekiyordu. Sağlıklı İnsanlar Zombilerle Savaşmak Ve Hayatta Kalma Mücadelesi Vermek Zorundalar!  Her Karar Çok Önemlidir, Yaşatır Yada Öldürür !


"BursaGB f2p moba mmo games epin distributor" 

Yorumlar