RigorZ: ilk Turkçe Dil Destekli ücretsiz Online zombi hayatta kalma FPS/TPS Oyunu

  RİGORZ 

 
RigorZ: ilk Turkçe Dil Destekli ücretsiz Online zombi hayatta kalma FPS/TPS Oyunu


Rigorz, oldukça fazla kullanıcısı olan online bir pvp oyunudur. Oyun ücretsizdir. Oyunun kendine ait bir senaryosu var.  Zombilerle dolu, mutasyona uğramış insanların yer aldığı bir dünyada, oluşturacağınız karakterler ile macera dolu bir yolculuğa çıkacaksınız. Görsellikle ve oyun motoru bakımından tatmin edici seviyede olan Rigor Z ile zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Oyunda çok güçlü görsel efektler bulunmaktadır.  Bu oyun özellikle kıyamet senaryolarından hoşlananlar için oldukça eğlenceli bir oyundur. Oyunda ne kadar hayatta kalırsanız, o kadar çok puan kazanıyorsunuz. Seçtiğiniz karakterle beraber yola devam etmek için, çeşitli oyun içi (GC premium) satın alma işlemleri gerçekleştirmeniz gerekebilir. Bunu sitemiz üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
RigorZ GC Premium fiyatlarını  Görmek ve +bonus kazanarak ücretsiz Kumpara çekilşine katılabilmek için BursaGb’ye hemen üye ol Online Oyun'larda bedava E-pin Çekilişine katıl.

Rigor z oyunu içerisinde bulunan farklı karakterlerden birini seçerek oyuna başlıyorsunuz. Görevleri yerine getirmeniz gereken oyunda Premium seviyede oynayabilmek için Rigor Z gc seviyenizin yüksek olması gerekmektedir. Kesintisiz bir oyun deneyimi için puan yüklemesi yapmalısınız. Bursagb olarak sizlere tüm online oyunlarda olduğu gibi Rigor Z oyununda da hizmet vermekteyiz. Oyun puanı yüklemesi yapmak ve takas işlemleri için Bursagb hizmetinizdedir. Kesintisiz ve güvenli bir şekilde Bursagb hesabınıza kredi kartı, havale ya da mobil ödeme yöntemlerinden biriyle yükleme yaparak RigorZ hesabınıza GC yada Premium aktarımı yapabilirsiniz. Basit ve güvenli bir şekilde alışveriş yapmanız için tercihiniz BursaGB olmalıdır. Dilediğiniz gün ve saatte oyun puanlarını satın alıp, oyuna yükleyebilirsiniz.
Grafikler
Exp oranı 
Oynanabilirlik 
TürüMMORPG
KategoriSavaş/Aksiyon
Yayımcı BURSAGB
 
"BursaGB f2p moba mmo games epin distributor" 

Yorumlar