Pubg Mobile 16. Sezon Ne Zaman Başlıyor ?

11/6/2020 11:01:03 PM

Pubg Mobile hepimizin severek ve eğlenerek oynadığı mobil oyunların başında geliyor. Pubg Mobile heyecanı 16. Sezonla kaldığı yerden devam edecek gibi görünüyor. Pubg olarak hayatımızda yer edinmiş bu oyunda amacımız hayatta kalmaktır. İster bireysel isterseniz de takım olarak rakiplerinizi birer birer alt ederek sona kalan kişi veya kişiler olmaya çalışıyorsunuz. Pubg Mobile’da her sezon 2 ay kadar sürerken önümüzdeki günlerde bizi 16.sezon bekliyor. 15 Kasım’da bitmesi beklenen 15.sezonun hemen ardından 17 veya 18 Kasım’da 16.sezon birçok yeniliğiyle bizleri bekliyor olacak !

Pubg Mobile 15. Sezon Bizlere Ne Yenilikler Göstermişti ?

Tarihler 15 Eylül 2020’yi gösterdiği sırada bizlerle buluşan 15.sezon A.C.E temasıyla adeta hepimizi büyülemişti. Yeni Erangel haritası ile birlikte rüya gibi bir sezon geçirdiğimizi söylesek yalan olmaz herhalde. Ayrıca virüs temalı içeriklerinde 15.sezonda bizlerle olması oyuna ayrı bir heyecan ve güzellik kattı. Ek olarak getirilen yeni bir sırt çantası, yeni paraşüt deseni, kıyafetler, dövmeler ve maskeler ve silahlar oyundan aldığımız zevk ve deneyimi fazlasıyla arttırmayı başardı.

Pubg Mobile 16. Sezonda Bizleri Neler Bekliyor ?

Pubg Mobile oyununda 16. Sezon için heyecanlı bir bekleyiş yaşandığını söyleyebiliriz. Her sezon başında olduğu gibi 16. Sezon başladığı andan itibaren bizi iki farklı Royale Pass paketi bekliyor olacak. Elite Upgrade Royale Pass paketine 600 UC ile sahip olabilirken Elite Upgrade Plus Royale Pass paketine 1800 UC karşılığında sahip olabileceğiz. 16. Sezon Royale Pass ödüller hakkında ise henüz bir resmi açıklama bulunmamaktadır.

Pubg Mobile UC Satın Almanın Adresi BursaGB !

Her oyunda olduğu gibi Pubg Mobile oyununda da kullanıcılarına en uygun fiyatları ulaştırmak isteyen BursaGB, avantajlı Pubg Mobile UC fiyatlarıyla karşınıza çıkıyor. Avantajlı fiyatlarla oyun ve oyun ürünleri sahip olmanın mutluluğunu yaşarken BursaGB sitesinin hızlı teslimat yapması adeta mutluluğumuzu perçinliyor. El ve cep yakmayan fiyatlar ile Pubg Mobile UC sahibi olmak ve hızlı teslimat garantisi ile çabuk bir şekilde ürününüze kavuşmak istiyorsanız tek yapmanız gereken BursaGB sitesini tercih etmektir.

Yorumlar