Overwatch 2 Sistem Gereksinimleri

11/11/2020 10:50:45 PM

Overwatch 2 sistem gereksinimlerine göz attığımız zaman hangi ayarlarda oyunu oynayabileceğimize dair fikir sahibi olmaktayız. Overwatch 2 oyununda dünyayı çevreleyen kötülükleri karşı takımlar oluşturması gereken oyun severler, zaman içerisinde güçlerini arttıran ve birbirlerine itekleyici güç olarak hayatta kalmayı başarmış kahraman rolünü üstlenecek. Bu rolü üstlenirken oyunu minimum sistem gereksinimleri ile mi yoksa önerilen sistem gereksinimleri ile mi oynayacağımız sorusu akıllara geliyor. Overwatch 2 oyununun minimum ve önerilen sistem gereksinimleri ile karşınızdayız !

Minimum Sistem Gereksinimleri

Overwatch 2 oyununu minimum sistem gereksinimleri ile oynayabilmek için aşağıdaki sisteme sahip bir bilgisayara ihtiyacınız olacaktır. Bu sistem ile oyunu mükemmel bir performansla oynayamazsınız ancak oyunu çalıştırabilirsiniz.

İşlemci: Intel Core i3 ya da AMD Phenom X3 8650

RAM: 4 GB

OS: Windows Vista/7/ 8/10 64-bit (son servis paketiyle)

Grafik Kartı: Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850, ya da Intel HD Graphics 4400

Depolama alanı: 30 GB


Önerilen Sistem Gereksinimleri

Önerilen sistem gereksinimlerini karşılayacak bir bilgisayara sahipseniz Overwatch 2 oyunundan aldığınız zevk ve deneyimi arttırabilirsiniz. Overwatch 2 oyununa ait önerilen sistem gereksinimleri ise şu şekildedir:

İşlemci: Intel Core i5 ya da AMD Phenom II X3 2.8 GHz

RAM: 6 GB

OS: Windows Vista/7/ 8/10 64-bit (son servis paketiyle)

Grafik Kartı: Nvidia GeForce GTX 660 ya da ATI Radeon HD 7950

Depolama alanı: 30 GB

Overwatch 2'ye Genel Bir Bakış !

Overwatch 2’nin yeni ve evrimleşmiş haliyle karşılaşacak olan oyuncular hem kendi aralarında savaşmaya devam ederken hem de başarı ve koleksiyonlarını geliştirecekler. Oyuna eklenen yeni kahramanlar, uluslararası olan yeni haritalar ve özellikle Push haritası sayesinde Overwatch dünyasında belirlenen sınırlar baştan çizilecek. Overwatch 2 oyununa başlayarak dünyayı çevreleyen kötülüklere karşı mücadele de yerinizi alın !

Overwatch 2 BursaGB'de !

El ve cep yakmayan fiyatlarla oyun ve oyun ürünleri sahibi olmak isteyen oyun sevenlerin tek adresi olan BursaGB, Overwatch 2 oyununda da herkesin yüzünü güldürmeyi başarıyor. Overwatch 2 oyununa en avantajlı fiyatlarla sahip olmak istiyorsanız tek yapmanız gerekenin BursaGB sitesini ziyaret etmek olduğunu söyleyebiliriz. E-pin sektöründe lider konumda bulunan BursaGB, oyun severler ile oyunları ucuz fiyatlarla buluşturmakla kalmayarak hızlı teslimat garantisi de sunuyor. Avantajlı fiyatlar ile hiçbir sorun yaşamadan Overwatch 2 oyununa sahip olmak ve hızlı bir şekilde teslim almak için BursaGB sitesinden alışveriş yapın !

Yorumlar