Mafia 3 Global Cd Key Ön Sipariş Hediyeleriyle BursaGB’de !

Mafia 3 Global Cd Key Ön Sipariş Hediyeleriyle BursaGB’de !

Mafia 3 Global Cd Key Ön Sipariş Hediyeleriyle BursaGB’de !

Mafia 3 Global Cd Key Ön Sipariş Hediyeleri ve erken bonusuyla beraber BursaGB stoklarında %30 İndirimli fiyatıyla sizi bekliyor !
6.10.2016 00:19:33

7 Ekim’de çıkış gerçekleştirecek Mafia 3 için ön sipariş vermenin tam zamanı ! çünkü ön sipariş ile Family kick-back ek paketi  ile birbirinden harika araba ve silahlara sahip olabilmenin yanı sıra bugün yani 6 Ekim itibariyle oyunu erkenden indirebilme fırsatını yakalayın.

%30 İNDİRİM FIRSATI SİZİ BEKLİYOR !


Hemen sizde BursaGB güvencesiyle Mafia 3 Global Cd Key ön siparişi verin ve ön indirme ile beraber Family Kick-Back paketine ücretsiz sahip olun !

Hızlı, ucuz ve güvenli oyun alışverişinin 7 Yıldan bu yana devam eden adresi #BursaGB

Sene 1968 ve kurallar değişti. Lincoln Clay, Vietnam'da geçirdiği yılların ardından şu gerçeğin farkında: Aile, doğumunda seninle olanlar değil, onlar için ölümü göze aldıklarındır…


SSS

 Nasıl Mafia 3 Steam Cd Key Satın alabilirim?
          Kredi kartınız ile yada banka kartınız ile sitemize ödeme yaparak %30 indirimli Mafia III cd key ürününü satın alabilirsiniz.
 Nasıl sipariş verebilirim ?
         www.bursagb.com dijital oyun platformunda aradığınız tüm oyunları, oyun içi item, skin, karekter ve ihtiyacınız olan tüm kuponları daha ucuza sipariş verebilirsiniz.
Ön Sipariş Ürünüm ne zaman teslim edilir ?
         www.bursagb.com Dijital oyun platformundan satın alacağınız tüm ürünler 7/24 teslim edilmektedir. Siparişinizi verdikten sonra ürününüz stok durumuna göre 10 saniye içinde teslim edilir. Ancak ön siparişler için oyun çıkışından 2 veya 3 iş günü içerisinde, en geç oyunun çıktığı gün teslim edilmektedir.
 Kredi Kartı ile ürün satın alabilir miyim ?
         www.bursagb.com üzerinden Kredi kartınız ile komisyon ödemeden taksitli ve tek çekim olarak kolayca 7/24 ödeme yapabilirsiniz.
 Kredi Kartım olmadan nasıl alışveriş yapabilirim ?
         www.bursagb.com üzerinden Kredi kartınız olmadan da alışveriş yapabilirsiniz. ATM Pointler üzerinden sitemizde yer alan onlarca banka hesabına komisyon ödemeden ödeme yapabilirsiniz.
Etiketler: Mafia 3, Mafia 3 Cd Key, Mafia III Cd Key, Mafia 3 Satın al,,

Yorumlar