Knigt Online Oyununda Birleşen sunucular!

Knight online oyununda sunucular birleşti. Knight Online server birleşmesi ardından, Anatolia ve Atlantis serveri tek bir sunucu olarak karışımıza Gordion adı ile çıkacak. 
 
 
Knigt Online Oyununda Birleşen sunucular!Knight Online server birleşmesi ardından,   Anatolia ve Atlantis serveri tek bir sunucu olarak karışımıza çıkacak.  Bu yeni oluşturulan sunucunun ismi ise, kullanıcıların oylarıyla belirlenen Gordion. Sunucu birleşmesindeki amaç, özellikle az kullanıcının bulunduğu bir server ile çok kullanıcının bulunduğu bir serverin birleşerek oyuna yeni bir heyecan katılması ve serverlerin azaltılmasıdır.
Knight Online, sıkça oynanan bir savaş oyunudur. Bu heyecanlı ve sürükleyici bir oyun olmasından dolayı, oyuncuların genellikle vazgeçemedikleri yaratıcı bir o kadar da iyi kurgulanmış bir yundur. Bu oyunla ilgili gold Barları sitemizden kolayca ve ucuza temin edebilirsiniz.
Anatolia ve Atlanis sunucularının bileşmesinden sonra, çeşitli sıkıntılar yaşanacağı gibi bir endişe, oyun severlerde gelişmiştir. Açıklamaya göre yüksek levelleri 4 char’ı yeni sunucuya rahatlıkla taşıyabileceksiniz. Ayıca herhangi bir kullanıcıyla aynı isimi kullanıyorsanız, isim değiştirme seçeneği de size sunuluyor. Oyuncu yoğunluğu düşünülerek tek bir sunucuyu farklı kollara ayırarak, numaralandırarak yoğunluğun azaltılması sağlanacağı bekleniyor. Sunucu birleşmelerinde herhangi bir silinme veya sıkıntı yaşanması beklenmez. Sitemiz üzerinden, Knight online oyunu ve daha onlarca oyunu, sitemiz sayesinde kesintisiz olarak oynayabilirsiniz. Satın alacağınız gold bar sayesinde, çok uğraşmadan, çok uygun fiyata kesintisiz oyunun keyfine varabileceksiniz. Bursagb, onlarca kaliteli oyunu değerli müşterilerine sunmasının yanında, sattığı gold barlar sayesinde de sürükleyici oyunların hilesiz açılmasının keyfine varacaksınız.
Kingdom Knight Online 2 Hakında bilgi almak Premium , Cash veya Gold yüklemek İçin BursaGB'yi ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar