37GAMES Epin'leri Kumpara Fırsatları ile BursaGB Farkıyla!











37GAMES Epin'leri Kumpara Fırsatları ile BursaGB Farkıyla!



 
 
 
 
 
 
Adından da anlaşılacağı gibi, mitolojik bir hikâyeye sahip olan mitoloji online, yüklenmeye gerek duymayan bir oyundur. Belirli seviyelerle oynayacağınız oyunu, mitoloji elmas satın alma işlemlerini BursaGB aracılığı ile yapabilirsiniz.
 
 Değerli Kullanıcılarımız,                                                                                                                              Yeni nesil Oyunlar kategorisine girebilecek oyun türlerinden sayılabilecek olan MMORPG/Browser oyunlar ülkemizde oldukça popüler olmaya başladı bu oyunların başında Oasis Games firmasının yayınladığı Legend Online çok sevildi ve bu oranda yüksek cirolara ulaştı buda kaçınılmaz olarak benzer oyunların çoğalmasına herkesin gözünü bu alana kaydırmasına sebep oldu.
Şimdi sizlere yeni bir MMORPG/Browser olan Mitoloji Online Oyunu hakkında bilgiler vermeye çalışacağım Çin menşeli 37Games firmasının ülkemizde yayınladığı Mitoloji Online’ diğer tüm oyunlarda olduğu gibi Karakterinize güç katmak rakiplerinizden farklı olmak adına Oyun içi VIP ayrıcalıklardan yararlanmanız gerekir bu ayrıcalığa erişebilmek içinde sitemiz aracılığı İle Mitoloji Online Elmas Satın alıp recharge sayfasına girerek Bursagb’den satın aldığınız Mitoloji elmas kupon Kodunu BursaGB E-pin Nasıl yüklenir açıklamasında anlatıldığı şekilde Bozduracaksınız ve işlem tamamlanmış olacak.
Mitoloji Online VIP işlevleri Hakkında birkaç açıklama yazmamız gerekirse bunlar VIP Seviyesi sandığı, doldurmalar, savaş atla, afk, hazine sandığı, savaş tanrıları becerileri, daha fazla arena düellosu şeklinde daha bir çok özellik ekleniyor.
"BursaGB f2p moba mmo games epin distributor" 

Yorumlar